Одличен, одличен бетл. Многу позитивно изненаден сум од двата бетлери. Двајцата еволуираа во следно ниво на бетлање. Многу кохерентни панчови, вордплејови, мулти рими, директни панчови. Многу тешка одлука да се одлучи победникот, Морт и Кољо беа многу еднaкви и сигурно и цврсто влегоа во бетлот и така останаа во поголем дел од истиот.

(more…)