Кој е вашиот фаворит?

Точно сме на пола сезона. Некои бетлери уште од почетокот се покажаа во најдобро светло, некои не, но константно напредуваа од настан во настан. Двајца од досегашните ќе бидат во финалето, а еден од нив ќе биде шампион и ќе ја брани титулата во следната сезона.